divendres, 25 de setembre del 2015

Liberty o Rapsodia Bohemia??. Gorro Frigi.




No se pas quina de les dues vies hem fet. Algú sap quina és la que te xapes veremelles??.Nosaltres hem fet la via de les xapes vermelles i és una escalada que discorre per plaques més aviat tombades amb un sol pas de bloc per sortir al cim. Per tant és una via gens homogènia en la seva dificultat. Útil per acabar de fer metres si baixem del Gorro.
 -Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Accés: Monestir de Montserrat. Aparcament de pagament, descompte a federats.




-Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel de sota i quan sortim al camí transversal ( St. Joan-St. Jeroni ) seguir-lo a la dreta i ens deixarà al camí transversal que va per sota dels Gorros i les Magdalens. El seguim i a sota del Gorro Frigi i la seva cara Est agafem la canal per on baixa la Normal. Passat un ressalt que cal grimpar (II-III, compte si està moll ) localitzem l'inici de la via. Te espits pintats de vermell que es veuen des de el terra, una taca blanca on hi debia haver el nom de la via i un arbre que ha envait part del primer llarg. Queda just a l'esquerra de la Historia Interminable.
-Orientació: Est.
-Material: Equipada amb espits i les reunions amb anella, de fet és per on hem baixat del Gorro en aquesta ocasió i en d'altres. Jo que sóc molt cagat he possat un Alien verd per trincar la xapa de sota el 6b.
-Dificultat obligada: V/A0, això ens va semblar a nosaltres. Molt lluny del 6a de la guia de Gorros.
-Descens: Rapelant per la mateixa via, compte que és la linea de ràpels del Gorro i segons com hi trobarem gent.

4 comentaris:

  1. Salud!
    Segons la guía de'n Luichy, les xapes vermelles son de la Lyberty, i les verdes de la Rapsodia.

    ResponElimina
  2. Merçi Carles!,així ho creiem nosaltres quan la vàrem fer peró despres mirant la guia vella i ressenyes d'internet em feia dubtar...suposo que en Luichy com sempre s'haurà documentat i és la Liberty.
    Salut i metres!!!.

    ResponElimina
  3. Es correcte, les xapes vermelles son la Liberty i a la dreta va la Rapsodia Bohemia

    ResponElimina