dimecres, 30 de setembre del 2015

Linea Blanca al Pincuezo.



Bona via principalment de fissures i díedres, netejats i arregalts per poder-los cossir i escalar sense patir per la roca. La filosofía de l'aperturista ha estat de deixar-la equipada en els punts on no es pot protegir amb set parabolts de progressió.La via es pot combinar amb qualsevol de les seves veïnes, nosaltres ho vàrem fer amb l'Espolón de los Pioneros de dificultat similar a la Línea Blanca. Ambient per ser una via de V grau.
Si ja en teniu prou d'escalar podeu fer una bonica excursió amb grimpades pel Torrent del Pincuezo  amb una impressionant gorga final.



-Accés: Caldas de Luna.
-Aproximació: Evident i curta, ja que es veu perfectament la paret i la via des de l'aparcament. Seguim per la pista tencada al tràfic fins a unes taules i una font que rajava a cent metres del cotxe. Creuem el riu i un corriol porta a la base de la paret. Es veu el bolt de la primera tirada, nosaltres hem grimpat fins a una repisa on hem fet R0 d'uns pont de roca poc evidents. A la dreta es veuen les xapes de la



-Orientació: La via està al sol entre les 11 i les 5.
-Material: Segons la guía del mateix aperturista es fa només amb un joc de tascons. Si no aneu molt sobrats de grau i no sou molt destres amb els fissurers millor portar un joc de friends fins al Camalot del 2.
-Dificultat obligada: V/A1.
-Descens: Nosaltres hem rapelat amb doble de 60, dos rapels com indiquen els dos croquis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada