divendres, 13 de novembre del 2015

Diedro Blanco a los Vados ( Granada ).







A nosaltres ens va agradar força, malgrat el nom la via es tota de placa excepte els darrers quinze metres que efectivament van pel diedre. Les plaques son ben xules, amb la típica roca de la cara nord que no sembla massa aderent pero que fa molt de canto. Com que diuen que una imatge val mes que mil paraules he intentat resumir tota la informacio a la ressenya. Per afegir alguna cosa:


-Acces: Des de Granada agafar l'A-44 en direccio Motril. Deixar aquesta carretera a l'alçada de Velez de Benaudalla i prendre la N-323 que passa per l'espectacular engorjat dels Vados. Cal estar atents a l'aparcament, aquest es trova a ma Esquerra si venim des de Granada. Està just a l'alçada del p.k. 184 en ple revolt. Hi ha una caseta, eucaliptus i un cartell informant de les restriccions. Molt de compte amb el sot que fa per entrar, es per deixar-s'hi els baixos si anem ràpid.
-Aproximacio: Es molt evident ja que es veu perfectament la via des de el cotxe. Segons en quina èpcoa hi anem podem tenir problemas per creauar el riu.
-Restriccions: Per tot arreu hi ha cartells que informen de les prohibicions, parlo de memoria pero crec que era de Gener a Juny.


-Altres vies: Nosaltres vàrem fer la Espeluznante, molt guapa i mes difícil. Altres que em sonen: Saez Linares, Halcones, Pandemónium,Alfa Centauro,Orion,Koala i Ecografía.
-Altres informacions: A Velez hi ha dues fonts i botigues. A motril hi ha platja ( 9 km ) i tambe hi ha botigues pero no varem saber trovar cap Font. Per dormir hi ha una área de picnic un xic complicada d'entrar seguint la Nacional cap a Granada passat el trencant de Velez, mes silencios que al aparcament de la Nacional.

2 comentaris:

  1. Avui l'hem escalat, no m'ha acabat de convèncer, molts blocs inestables i terra. Moltíssimes gràcies igualment per la ressenya!!!

    ResponElimina