dilluns, 30 de novembre de 2015

Ok Pana al Doll.Guapa via de fissures i díedres,també te trams de placa que fan més variada l'escalada.Si us agrada escalar en parets ben tranquiles aquí estareu bé.La roca és bona en general tret d'algun tram puntual i no hi ha vegetació.

-Cordada: Canito, Segarra i Busquets.
-Accés: Si venim des de Camarasa just després del cartell de la Fontllonga hi ha una pista a ma esquerra de baixada, la seguim aproximadament un quilómetre i aparquem sota la segona linea elèctrica que trobem,em sembla que amb un tot terreny es pot apurar una mica més.


-Aproximació: Seguim la pista i després un camí fitat i estassat que ens porta a les Escales del Doll que passant per sota el sector esportiu del Clot de Miqui ens deixa al peu de la paret i l'anem seguint a l'esquerra.Uns cinquanta metres després de l'inici de la Manowar ( xapa visible ) cal entrar en una canal,fita un xic amunt.La canal te un parell de ressalts de III,el segon amb un gran arbre. Un cop acaba la canal cal agafar una vira a la dreta amb alguna fita i fer un llarg de IV amb un pitó.
-Orientació: Sud.
-Material: Joc de friends de l'Alien verd al Camalot del 3. Si es va just de grau podem portar més ferro a discressió.
-Dificultat obligada: Segons les ressenyes és V+ ,hi ha hagut un pas de 6a al penúltim llarg que m'ha semblat complicat de trampejar.
-Descens:Del final de la via grimpat un ressalt per l'esquerra.Llavors hem ant a la dreta per rastres de pas fins a una franja de roca.La traça continua per sota la franja en direcció a la visible linea elèctrica on hem aparcat.
-Ressenyes: Si no vaig errat són d'en Jordi Marmolejo, l'aperturista. Gràcies!.

5 comentaris:

 1. Sagal!! K lhas fet sol o k!! by Indis de Ponent!! ;)

  ResponElimina
 2. Sagal!! K lhas fet sol o k!! by Indis de Ponent!! ;)

  ResponElimina
 3. Puedes pensar muchas cosas,con la sisalla i las cuerdas...te has parao en el puente y con la matricula apuntada.
  Ja està arreglat!!!!

  ResponElimina
 4. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

  ResponElimina
 5. Ese fistro duodenar condemor pecador!!

  ResponElimina