dilluns, 30 de novembre del 2015

Ok Pana al Doll.



Guapa via de fissures i díedres,també te trams de placa que fan més variada l'escalada.Si us agrada escalar en parets ben tranquiles aquí estareu bé.La roca és bona en general tret d'algun tram puntual i no hi ha vegetació.

-Cordada: Canito, Segarra i Busquets.
-Accés: Si venim des de Camarasa just després del cartell de la Fontllonga hi ha una pista a ma esquerra de baixada, la seguim aproximadament un quilómetre i aparquem sota la segona linea elèctrica que trobem,em sembla que amb un tot terreny es pot apurar una mica més.


-Aproximació: Seguim la pista i després un camí fitat i estassat que ens porta a les Escales del Doll que passant per sota el sector esportiu del Clot de Miqui ens deixa al peu de la paret i l'anem seguint a l'esquerra.Uns cinquanta metres després de l'inici de la Manowar ( xapa visible ) cal entrar en una canal,fita un xic amunt.La canal te un parell de ressalts de III,el segon amb un gran arbre. Un cop acaba la canal cal agafar una vira a la dreta amb alguna fita i fer un llarg de IV amb un pitó.
-Orientació: Sud.
-Material: Joc de friends de l'Alien verd al Camalot del 3. Si es va just de grau podem portar més ferro a discressió.
-Dificultat obligada: Segons les ressenyes és V+ ,hi ha hagut un pas de 6a al penúltim llarg que m'ha semblat complicat de trampejar.
-Descens:Del final de la via grimpat un ressalt per l'esquerra.Llavors hem ant a la dreta per rastres de pas fins a una franja de roca.La traça continua per sota la franja en direcció a la visible linea elèctrica on hem aparcat.
-Ressenyes: Si no vaig errat són d'en Jordi Marmolejo, l'aperturista. Gràcies!.

4 comentaris:

  1. Sagal!! K lhas fet sol o k!! by Indis de Ponent!! ;)

    ResponElimina
  2. Sagal!! K lhas fet sol o k!! by Indis de Ponent!! ;)

    ResponElimina
  3. Puedes pensar muchas cosas,con la sisalla i las cuerdas...te has parao en el puente y con la matricula apuntada.
    Ja està arreglat!!!!

    ResponElimina
  4. Ese fistro duodenar condemor pecador!!

    ResponElimina