dilluns, 21 de març del 2016

Altres límits a la Roca Alta.



Una altre via de ressalts igual que la seva veïna A la deriva, la tercera tirada és força guapa la resta fa el que pot però el terreny és el que és. Activitat ràpida i de bon combinar amb la seva veïna A la deriva, del mateix estil i dificultat. No hem enllaçat tirades.
-Cordada: Pablo i Busquets.
-Orientació: Sol fins les quatre,crec.
-Accés: Hem d'agafar la pista que porta a l'ermita de Meià. Al cap de dos quilometres trobem una pista a la dreta que no hem d'agafar. Seguim 2.5 quilómetres més i aquí si que hem d'agafar una pista a la dreta que hi ha just pasada una casa. La seguim fins a una mena de collet amb uns bucs d'abelles. Aquí la pista puja a l'esquerra i , està en més mal estat. Nosaltres hem aparcat aquí.
-Aproximació: Pujem per la pista i de seguida agafem un corriol a l'esquerra que s'enfila cap a la paret. Hi ha fites, és evident i crec que hi havia marques de pintura però no em feu dir el color.
Un cop a peu de paret la seguim cap a la dreta uns deu minuts. Passem l'evident díedre xemeneia de la Zapadores i el peu de via de A la deriva. La Altres límits comença uns cinquanta metres abans de A la deriva,en una mena d'agulla separada de la paret per una canal herbosa. Parabolts visibles.
-Material: Algún friend mitjà o petit pel final del primer llarg ( Alien groc i/o Camalot 0.5 ).
-Descens: No hem fet la darrera tirada. De la penúltima reunió hem fet un ràpel de 30 metres i llavors hem desgrimpat per la canal de l'esquerra mirant a la paret. Aquesta canal està una mica embardissada. Suposo que amb si es va fent s'anirà netejant. Hi ha un pas de desgrimpada de matoll/tracció (III+).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada