divendres, 18 de març del 2016

SAME al Penyal d'Ifac.


Està prou bé, via generalment de fissures, alguna placa i una exòtica xemeneia. La xemeneia no és estreta i te un pas de sortida molt xulo i espectacular. L'intenció era fer la combinació que propossa en Luichy ( sortida per la Virgina Díez ) però s'ens va fer tard i vàrem sortir per la Valencians.S'ens va fer tard perquè anàvem amb horari de tardes i amb una cordada de Caracoles Majaras que feien honor al seu nom. 




Cordada: Canito i Busquets.
Orientació: Diria que vàrem estar tot el dia al sol entrant a la via cap a la una. Suposo que és Sud Oest.
Accés:Hem d'anar a la població de Calp. A l'entrada del poble ja trobarem cartells que ens guien cap al "Parc del Penyal". Convé aparcar a la zona del moll.
Aproximació: Seguim el moll fins a un passeig arran de platja i sota del Penyal. Continuem aquest passeig fins al final i aquí agafem un camí que va vorejant per sota la paret. Cal seguir aquest camí fins a sota de la Valencians. Un cop en aquest punt seguim vorejant la base de la paret. De seguida ens trobem amb un curt díedre xemeneia una mica malparit de desgrimpar (III+). Desgrimpat aquest pas seguim vorejant per la base de la paret, baixant un pèl i just en girar la paret trobem l'inici de la via. Parabolts visibles.





Material: Joc de friends de l'Alien groc al Camalot del 2. Estrep útil per trampejar el segon llarg.
Dificultat obligada: V+/A1
Descens: Del final de la via baixar uns metres al vessant oposat i agafar el camí que puja al cim en sentit descendent ( dreta ). Súper freqüentat, impossible perdre's.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada