divendres, 25 de gener del 2019

Barcelonets a la Pastereta Est.


Ruta força completa amb un primer llarg de continuïtat,un segón a bloc i sortida acrobàtica.Equipament tirant a generós i rocam excel.lent...love climbing!!.


Accés: Esplanada d'en Nubiola, al costat del restaurant de la Vinya Nova.
Aproximació: Des de la Vinya Nova prenem la pista forestal que porta cap a Collbató. Seguint aquesta pista trobarem un primer trencant a mà esquerra, és el Camí de l’Artiga Alta. Passat aquest trencant i seguint uns minuts més tornem a trobar un altre trencant a l’esquerra, el seguim uns 100 metres fins arribar a un cul de sac on abans es podia deixar el cotxe. Des d’aquest punt agafem un camí de marques blaves (Camí del Clot de la Mònica). Seguim aquest camí sobrepassant el Serrat Inferior d'en Muntaner amb la característica agulla del Frare de Baix.Superat aquest punt arribem a una carena rocosa,després d'avançar uns metres per aquest cordal cal deixar el corriol de les marques blaves per agafar una traça fitada a la dreta.Més endavant aquesta traça es bifurca i convé seguir el braç dret.Un curt tram de corda fixe ens permet assolir la base dr la cara Est.Anem a la seva dreta,la via comença a darrera d'un pi força gran.Bolts daurats visibles.

Orientació: Est.
Material: 14 cintes exprés i un estrep.
Grau obligat: V/V+ i A1e.


Descens: Les roles romanen equipades per rapelar.Nosaltres hem vist més fàcil desgrimpar l'aresta a l'esquerra (II) fins a trincar la R2 de la Petit Four de dos bolts amb anella i cordino.Per aquesta via podem baixar amb un ràpel de 60 ( justet,nus ) o dos de 30.Preveure algún recanvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada