dilluns, 28 de gener del 2019

Trencalós al Serrat de la Corona.


El díedre d'entrada i la tirada de sortida són bons el tram del mig una mica rostoll.Poc equipada però es deixa protegir força bé.
La roca en general és bona però es tracta d'una via poc feta i cal anar amb compte.
Hi ha més ferro del que marca el croquis:L1 2 pitons i un pomt de roca,L2 pont de roca,L3 2 bolts,2 pitons i un pont de roca.


-Accés: La pista que va a Montrebei des d'Àger. Millor portar una foto de la paret amb la via.Més o menys a la vertical de la via hi ha un aparcament, que en realitat és un petit torrent ( compte si ha plogut ! ). Si anessim amb un turisme baix els últims 20 metres de baixada són els pitjors,podem mirar d'aparcar abans.
Aproximació: De moment no hi ha una traça definida que puji fins la paret.Passem.primer per dins de la pineda ( net ) i després per una zona de tarteres més incómodes fins la base de la paret.Iniçi evident i marcat amb una sageta.


Orientació: Sud.
Material: 12 cintes exprés amb alguna de desplegable i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4.Si es va just de grau poden ajudar les repeticions de l'1,2 i 3.Si es vol entra el del 5.


Grau obligat: V+/A1.
Horari: Aproximació 30',via i ràpels 3 hores 15' i retorn al cotxe 30'.


Descens: Nosaltres hem rapelat per la via,compte amb algún bloc: 25,35 i 50.Roles d'anella i maillón.
Ressenya: Del blog Desventuras y Milagros i de Rocaineu.Gràcies!!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada