dilluns, 7 de gener del 2019

CADE a l'Agulla 92.




Interesant recorregut de fissures i díedres de totes les mides: de la bavaressa a l'encastament.No hi trobareu pas escalada de finura i plaquera sinó més aviat baturrada.El final de via costa una mica de protegir.La roca en general sanejada llevat d'un parell de trams de mala roca al primer i últim llarg.

Accés: Aparcament de Can Maçana, situat en un coll a la carretera entre el Bruc i Manresa. Convé no deixar res al cotxe ja que és un lloc típic de robatoris. Ara per aparcar-hi els caps de setmana i festius cal pagar 4€ (2€ si estàs federat).
Aproximació: Prenem el GR 192 en direcció al Monestir.Una mica abans de la Cadireta caldrà agafar una traça que puja ben empipada a la nostre dreta i que disposa de cordes fixes.Seguint aquest corriol anem a parar a la base de la muralla nord que flanquejarem a la dreta fins a l'iniçi de la via. Al punt on comença la via hi ha una soca seca i es veuen els bolts amb les inicials de CADE gravades.



Material: 20 cintes exprés,una plaqueta recuperable,un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alien verd al Camalot del 3.Útil el del 4 pel final del primer llarg.
Orientació: Sol a partir de les 4.


Grau obligat: V+/A1.
Descens: Des de la darrera reunió anem a trobar el collet de l'est.Baixem per la canal fins que anant cap a l'est anem a parar a la canal de baixada de l'Agulla de l'Arbret on hi ha un camí senyalitzat que sense pèrdua ens retorna a Can Masana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada