divendres, 18 de gener del 2019

Ulu Apa a l'Ullal de la Magdalena.



Ens hi hem possat a la desesperada un matí en plena onada de calor quan tot Gorros semblava estar a ple sol.La via ens ha agradat per les dues darreres tirades ben dretes i de códols generosos. Abstenir-se escaladors amants del risc ja que la via està cosida a parabolts grocs.Com que anàvem amb el xip d'esquivar la calor hem seguit la següent estratègia: primer llarg desencordats i amb quecs,després hem enllaçat segón i tercer llarg.


 -Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
-Aproximació: Del Monestir agafar les Escales dels Pobres, en direcció a Sant Joan. Al pla de Sta. Anna anar pel camí de sota i quan sortim al camí transversal (St. Joan - St. Jeroni) seguir-lo a la dreta,fins que quedem a sota de la via perfectament visble des del camí.Hi ha un corriol que puja cap a peu de via.Iniçi comú amb la Cerdà,el primer bolt groc està força amunt i costa de veure.
-Grau obligat: V/A1e.



-Material: Unes quinze cintes exprés.
-Orientació: Nord oest.La major part de la via deu restar a l'ombra fins cap allà les 3.
-Descens: Un cop al cim anar a la dreta on localitzem una instal.lació de ràpel compoata de tres parabolts amb cadena i una anella.Podem tirar un ràpel de 15 metres o bé desgrimpar (III).
Ressenyes: Coleccionistadevies i Lanochedelloro.Gràcies!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada