dilluns, 6 de febrer del 2023

Bages a la Portella Petita.


Seguint els passos de Copitos de roca fem aquesta agulla de la cara oest de la Portella Petita. El primer llarg és difícil fer-lo totalment en lliure, per la dificultat i la mala qualitat de la roca. De segon hem arrancat algun còdol que semblava bo. 



El segon llarg és molt curt, potser només uns cinc metres. Val pena empalmar amb el primer, però per fer això cal portar força cintes (si ho xapem tot) i guiar bé les cordes. El tercer llarg és una travessa amb prou ambient. I el quart llarg coincideix amb la part final de la GAM



 Està bastant equipada amb burins rústics i espits, però nosaltres hem fet anar algun alien i un camalot del 2 per protegir l'inici del flanqueig del tercer llarg.


Per acabar d'arrodonir la tarda fem la Drakkar Negre a la Savina Inferior. Ens ha agradat força, equipada amb espits rovellats sobre molt boca roca, tot un contrast vist d'on veníem...

2 comentaris:

  1. Bon dia. El primer llarg que heu fet no és el de la Bages. El de la Bages és un que va a la dreta bastant expo (V+/6a) i amb roca dolenta amb només un parell d'assegurances al principi. Al llibre d'Agulles està mal ressenyat, i al Copitos de Roca quan ho va publicar al facebook també li vam dir. Més que res perquè no es perpetuï l'error.
    Bones escalades i bon blog!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si em sonava que algú ho havia comentat que la entrada que vàrem fer és la de la Bailongo Modernillo o de la Directa de la Verneda, que ho saps tu?.
      Gràcies per la informació!!!!!

      Elimina