dilluns, 27 de novembre del 2023

Via del Diluvi al Sócol del Montroig.

 

El penúltim llarg és molt ben parit i la primera tirada també és bona, a la resta de la via s'alternen trams xulos amb els rostolls i caminades de rigor. De molt bon combinar amb la Ui la que t'espera ja que és per on rapel.lem. Es coneix que els obridors han fotut una bona pencada tant de treure runa com de verd. Per a maniàtics de la matèria dur un xerrac per acabar de podar la savina de la segona role. No hem enllaçat llargs, la segona part de la via comença just després de la malla de protecció.
 

 
Accés: Si venim del sud un cop passat el poble de Camarasa direcció Tremp creuem el Segre i trobem dues esplanades a ma dreta on aparcar. 
Aproximació: Seguim la carretera en direcció Nord/Tremp uns 300 metres i a ma esquerra veurem un petit circ amb un pal elèctric. Fem una petita grimpada per assolir aquest circ. Sageta gravada a l'inici i assegurances visibles. Aquesta foto mostra el que es veu des de la mateixa carretera: 
 


Orientació: No n'estic segur però diria que sud est.  
Horaris: Aproximació 5',via 2'5 hores mentre que del cim al cotxe conteu 45'. 
Grau obligat: V/V+. 



Material: Un joc de friends des de l'Alien negre al Camalot del 3 que només hem fet servir per reforçar la penúltima reunió,una desena de cintes i algun tascó. Hi ha qui recomana doblar el semàfor d'Aliens així com els Tricams pel primer llarg. No és mala idea dur cordinos per canviar els molts que hi ha la via i els dels ràpels de la Ui la que t'espera. 
 

 
Descens: Des de la darrera reunió desgrimpem amb compte fins a una reunió que queda arran de cingle. Aquesta role és la tercera de la Ui la que t'espera n. Nosaltres d'aquí hem fet un sol ràpel de 60 fins la feixa,compte que cal encertar el punt d'aterratge sinó ens tocarà nedar entre bardisses. Possibilitat de fraccionar el ràpel. Dos bolts amb cordino i una anella. Acabat el ràpel anem a l'esquerra passant per sota de les vies: Tonet-Alegret,En traspàs i el sector Escaleta. Seguim avançant passant per sota del sector Solàrium i aquí comencem a davallar cap a la carretera on hem estacionat.
Ressenyes: Sinó m'erro són dels aperturistes ( DKP ) i d'en Joan Asín. Moltes gràcies a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada