dilluns, 29 de febrer del 2016

Voie de les 3 fissures al Rocher de Nugues.



No vàrem ser capaços d'acabar la segona tirada, vàrem quedar cardats a la placa que hi ha sota de la fissura. Arribar a la R1 resulta fàcil encara que un xic brut ( mola xerrac per un boix ) i poc sanejat...estrany si segons la guia és una via que porta vora els quaranta anys repetint-se molt.
Arribats a R1 sortim rectes a caçar un primer bolt ( V/V+ ). Un cop aquí comencen els dubtes: veiem dos pitons a sobre nostre i a l'esquerra que permeten abastar la fissura però no tenim clar com arribar-hi:

1. Sortint recte i un cop a l'alçada del pitó flanquejar. Es veu difícil, trencat i sense massa rastres de que la gent hi passi.

2. Enganxar un bolt que hi ha a l'esquerra i que porta a una reunió. Escollim aquesta darrera opció i fent un pèndol trinquem aquesta xapa i la role. Estem a la vertical dels pitons. Sortim de la reunió a cop de pèdal i sortida en lliure ( 6a? ). Ara ha vingut un pas que no ens hem atrevit a fer per remuntar-nos a sobre d'una bona pressa de peus, a la dreta hi havia una fissura prima on hi entraria un clau.

No ens quadra massa amb la info de la ressenya que dúiem ja que deia que aquest llarg es podia fer amb V+/A0. Algú te més informació????.tu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada