dimarts, 22 de maig del 2012

Bodas y banquetes a les Bagasses

-Cordada: Jordi i Manel.
-Ressenya: es poden trobar per la xarxa sense gaires problemes. La d'en Luichy, com sempre, genial.
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_terra.html

-Aproximació: la típica de terradets. Aparquem al pàrking de la font de les Bagasses, passem el riu per pont de pedra, ens enfilem a la via del tren, passem per el túnel i ens enfilem a sobre d'aquest. El peu de via es troba passada la CADE, tot i que si no volem fer el primer llarg per alguna raó podem enfilar-nos fins al jardinet per el primer llarg de l'Anglada-Guillamón, un diedre de IV. ( 15 min)
-Material: la via està totalment equipada amb parabolts, aixì que amb cintes n'hi haurà prou. hem sembla que amb unes 18 ja passaves.
-La via: la veritat és que no ens ha dit gaire res. El 3ª i 4ª llargs estàn be, llargs de placa fina típica de Terradets, in 4º llarg que en lliure deu ser força dur ( a nosaltres no ens ha sortit ni de conya) pero la via en general és molt poc mantinguda, ja que creua el jardinet, i a més l'últim llarg tampoc no és gaire maco. En tot cas són 195m de fins a 6b+, però obligat deu ser V/V+.
-Descens: des de l'última reunió (comuna amb la Mescalina) hem de baixar rapelant fins al terra i desfer el camí de l'aproximació.
-Comentaris: per el material gràfic, restem a l'espera que el col·lega es digni a passar-nos les fotos. Casi millor que en fagi un dibuixet...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada