dimarts, 22 de maig del 2012

Jopuma + normal al Puro

-Cordada: Jordi i Manel.
-Ressenya: la podrem trobar al bar de Santllorenç.
-Aproximació: sortint de Camarasa direcció Tremp, girem a la dreta just abans de passar pel pont que creua el  Segre, és una carretereta petita que ens porta fins a la central eléctrica que hi ha al peu de la presa de camarasa. aparquem al final de la carretera. uns metres abans d'aquest parking trobem un caminet que puja amunt fins alm peu del puro, la nostra via come´ça just al davant del caminet.         (5 min)
-Material: la via està equipada, la Jopuma amb parabolts i la normal diria que també però un xic més separats,escalarem una mica per trobar-los, no és exposat però costa veure el següent en aquella roca.Si s'empalmen les 2 primeres tirades necessitem unes 15 cintes.
-La via: és una bona combinació per pujar al cim del Puro. La primera es pot fer d'una sola tirada de 40 metres que ens porta fins una repisa a la dreta del puro ( V+). Hi ha una reunió intermitja que no cal fer. La normal ens acaba de pujar fins el cim  (45 mts, IV+).
-Descens: rapelant per la directe, tot i que es pot rapelar també cap a la cara Sud, un cop al terra desfem camí fins al cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada