dimecres, 2 de maig del 2012

Fissura Murciana.



-Cordada: Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya: 

http://lanochedelloro.com/reseespana/v_castello_index.html#

-Material: Joc de Camalots fins al 4 ( si es va més suelto es deu passar sense el 4 ), semàfor d'Aliens i joc de tascons.
-Aproximació: Des de la cadena on s'ha de deixar el cotxe pujem pel camí que va al cim. Just passar un refugi lliure trobem un cartell a l'esquerra que ens indica el Portellàs. El seguim fins a un gran coll ( el Portellas ), baixem per la tartera a la base de la paret, ens queda a ma dreta. Compte a no baixar massa,les vies començen en una feixa. Parabolts visibles i dues fletxes picades.


-Via: Ens ha agradat molt, tret dels primers vint metres que són un pèl herbosos, la resta és guapíssim. Es fa curta peró es pot combinar amb alguna via del cantó. Roca bona, millor dit sanejada. Diria que és un calcari-gres, que en algún moment recorda al Montroig. Via de fissures i díedres. Hem enllaçat les dues primeres tirades com proposa en Luichy. La segona reunió l'hem feta a la Green Day, perquè així al tercer llarg es te menys fregament. El grau obligat que li dona en Luichy de V creiem que es queda una miqueta curt, nosaltres deiem V+/A1.
-Descèns:  A la dreta a buscar el camí de la Normal a Penyagolosa que es per on hem aproximat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada