dilluns, 21 de maig del 2012

Neurona Disidente a les Bagases.




-Cordada: Salip i Busquets.
-Ressenya: La de la guia d'en Luichy.
-Material: Via equipada amb espits al primer llarg i un tram del segon, burins sans a la resta. Hem possat un Alien verd per treure pèndol al segon a la darrera tirada.
-Aproximació: De l'aparcament de la Font de les Bagasses, pujar carretera amunt. Creuar el riu pel pont romà, pujar a la via del tren, seguir-la a la dreta, creuar un tunel i pujar-hi a sobre. Anar tirant amunt per sota la paret. La via va per un esperó bastant ample, a la dreta d'un jardinet. El peu de via està bastant embardissat, es veuen els espits del primer llarg en una placa ben vertical, uns cinc metres a la dreta te la Quesar de Ling ( nom desdibuixat ).
-Via: Te trams de placa força guapos peró tallats per algunes feixes i la roca està un pèl bruta. Suposo que no es fa massa. Obligat V+. Hem fet R1,R2 i d'aquí hem arribat a l'última reunió ( portar algunes cintes llargues ).
-Descèns: En ràpel per la mateixa via ( espits amb anella ), de l´última role a R2 amb uns 40 ( no cal guiar les cordes cau recte ), d'aquest un altre d'uns 35 a la R1 i d'aquí a terra. No se si es pot amb simple.

4 comentaris:

  1. Felicitats la via és guapa i alguns tramets durillos. Es pot empalmar amb l'Anglada fins la feixa i després fer la part de dalt de la Vidal Farreny, queda una combinació força guapa i a més mai hi trobareu ningú

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Mingo!, no se'ns va acudir lo de combinar-la amb l'Anglada, mira que aquesta a mi em falta i li tinc ganes...de totes maneres veniem de l'Amanita i ja ens va anar bé per acabar de fer metres abans de que plogués.
      M'he apuntat a la llibreta de pendents lo de la Mayor Oliva al Sabaró,com s'hi va? tens la ressenya?.

      Merci!

      Elimina
  2. En el meu blog la tinc, mira les etiquetes de Camarasa i trobaràs la piada, cal portar algun friend. L'aproximació és la mateixa que per anar al Puro, però cal caminar una mica més a la dreta fins al peu del Sabardó, des de el peu de via es veu algun clau.Està un pel a l'esquerra, juntament amb la directa el puro de lo més bonic de Camarasa. Ah abans d'entrar al diedre de V+ hi ha un pont de roca, no equipat (al menys quan hi vam anar nosaltres), si tens un cordino un pel rigit millor, a mi em va costar d'encintar-lo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord Mingo!, miraré l'informació al teu blogg i susposo que ara que ve la calor haurem de començar anar a caçar l'ombra a Camarassa. Si hi penso amb aió del pont de roca ja el deixarem encintat.

      Merci i bones escalades!!!!!!

      Elimina