dimecres, 24 d’abril del 2019

Via de la Bavaresa a la Cantera.

A la primera tirada hi ha una curta però bonica bavaresa i més amunt escalem trams d'esperó,sempre moventnos en terreny de IV/V.
Cal tenir en compte que escalarem sobre la roca d'una antiga cantera: a mi personalment ni m'agrada estèticament ni m'acaba de generar massa confiança.
Pel que fa a l'equipament que tant arran de mar tampoc me'n refio un pèl son espits a L1 i parabolts a la resta,la majoria de vegades facilment reforçable amb catxarros però no sempre.


Accés: Cal aparcar al port del poble del Garraf,al final de
 tot a les envistes de la paret hi ha un descampat i una zona blava on no hem pagat cap de les moltes tardes d'entresetmana que hem escalat a la paret. L'aparcament sembla segur,si més no no hi havia vidres al terra.
Aproximació: Creuem un descampat per un bon camí amb el mar i el port a l'esquerra.Arribats a peu de paret pujem ala dreta per terreny una mica incómode,curta bavaresa i espits rovellats visibles.
Orientació: Sud est,la R1 rapidament queda a l'ombra.
Grau obligat: V/A1.
Material: Si no us fa por el rovell o el salitre amb 10 cintes fareu.Si el que no us fa por és carregar pes agafeu un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot de l'1.
Descens: Nosaltres hem rapelat la via amb dos ràpels de 40 metres: De R3 a una feixa amb un passamà i d'aquí a terra.Les instal.lacions rubinades però amb moltes expansions ( spits i bolts ).

2 comentaris:

  1. El llarg 2 va per la placa desplomada a la dreta en principi,en Ae o molt dificil en liure sobre el 6B sup mes o menys! Pero com sempre pots fer la combinacio que mes ens agradi.
    Salut i salitre a dogo!!!

    ResponElimina
  2. Ostia Sergi!,ets la puta enciclopèdia del Garraf!
    Amb lo fardos que som no ens ho vàrem ni plantejar jajaja
    Salut i metres!!!

    ResponElimina