dilluns, 6 de desembre del 2021

Ressenyes de Serramitja.


Les vies no són espectaculars però és un lloc ben tranquil per escalar i amb força possibilitats d'obrir noves vies.Cal tenir en compte que és un sector poc freqüentat: mola portar casc perque en algunes vies hi ha coses per sanejar i alguna eina per desbrosar el peu de via que pot ser incómode.Quan la base del sector estigui neta i les vies sanejades no serà un mal lloc  per estar-s'hi amb la mainada.
Consta de dos subsectors:dreta i esquerra de característiques força similars.



La orientació és Sud Est,te sol fins cap allà les 4.
L'accés  a partir de Moià es fa agafant la carretera N-141c ( C641 ) que uneix aquesta població amb Calders,al km.25/26 deixem la carretera i agafem una carretereta petita a l'esquerra. S'ha de creuar el carril contrari,a ma dreta hi ha una explanadeta petita que facilita la maniobra.Aquest trencall és senyalitzat amb un cartell on hi diu Montbrú. En agafar aquesta carretereta possem el contaquilometres a 0:
Km 1: La pista fa una Y,a l'esquerra aniriem cap a Montbrú Nou i el Revolt de l'Aliga.Nosaltres prenem el braç de la dreta.
Km 1.7: Acaba l'asfalt.
Km 3: Diposit a la dreta,seguim recte.
Km 4: Aparcament poc evident a ma esquerra per un o dos cotxes.



L'aproximació la fem creuant els camps que tenim a ma esquerra,al final hi ha un grau.Segons anem a la dreta o a l'esquerra tindrem un subsector o un altre.


3 comentaris: