dilluns, 13 de desembre del 2021

Mestre i Mentor.

 


Itinerari curt però variat amb una primera part de placa i la sortida en díedre.Llàstima de les inevitables feixes,al primer llarg s'ens ha trencat alguna presa,m'imagino que haurà estat més per la nostre ineptitud que per que la via s'hagi fet poc.



Material: Si no em falla la memória nosaltres hem fet anar molt menys material del que marca la ressenya.Concretament hem possat el semàfor d'Aliens al primer i segón llarg així com un Camalot del 2 a la darrera tirada on hem llaçat cinc ponts de roca ideals per abandonar trossos vells de corda.Si hi tornés a anar duria tota la ferralla fins al #4,no fos cas que m'estigués fallant la memória.

Orientació: Sud.

Horaris: Aproximació 30',via 2 hores i baixada 30'.

Grau obligat: V+.

Aproximació: Nosaltres l'hem fet a ull des del cotxe ja que la via es veu perfectament des de la pista. Primer hem seguit una traça i quan n'hem tingut prou hem anat a l'esquerra buscant el pas més net. A peu de via cal grimpar unes feixes per arribar a l'inici,nosaltres hem grimpat massa i hem anat a parar a les xapes del primer llarg.En una feixa.

Descens: Carenem a la dreta,passem de llarg dues instal.lacions de les antenes i localitzem una feixa rocosa descendent en diagonal a l'esquerra. Per aquesta feixa accedim a la baixada que es troba equipada amb cadenes en els punts més crítics i que ens deixarà a la pista on hem aparcat.


2 comentaris: