divendres, 30 de març del 2012

Postres de músic i Sal de Frutas Eno a Narieda Sud.



-Cordada: Albert Macau,Jesús Teixidor i Marc Busquets.
-Ressenyes:
http://alturgell-xgrane.blogspot.com.es/2009/03/narieda-sud-sal-de-frutas-eno.html
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_narieda.html#
-Material: A la P.M. vàrem anar possant algunes peçes ( tascons, Camalots fins l'1 i Semàfor ).Vàrem posar el Camalot del 3 un parell de cops, suposo que no és imprescindible, no ho vaig mirar massa peró m'imagino que hi ha alternatives per assegurar prescindint d'aquesta peça. La S.F. està totalment equipada, només vàrem trobar a faltar algún ferro a la tirada número 13 on segurament hagués entrat alguna peça petita-mitjana.
-Aproximació: Tant l'accés com l'aproximació i el descèns queden molt clars a les dues topos que he enllaçat. Afegir que la S.F. comença a la dreta de la paret, al costat d'una agulla caracterísitica a on va a parar el camí de baixada. La P.M. està a l'esquerra de la paret.

Pel que fa a la valoració de les vies hem de tenir en compte a quina paret ens possem. Si mirem una fotografia de la paret ja veurem que més que una paret es tracta de diferents plaques i blocs apilats amb vegetació pel mig. Així doncs, no cal que hi anem a buscar ambient ni massa continuitat. Peró després, almenys en aquestes dues vies, l'escalada és força guapa.
-Postres de Músic:  Hem ensamblat: Ll4+Ll5, Ll6+Ll7 i Ll8+ Ll9. Bona roca amb els trams herbosos i de caminar de rigor. Obligat V+.
-Sal de Frutas Eno: És més difícil que l'anterior i també ens ha semblat més guapa i variada. Te un parell de tirades d'slab finet molt guapes, dos plaques més verticals de nyapes guapes i un díedre bonic. Obviament trobarem els trams de caminar i herbosos de rigor. D'obligat deiem que podia estar sobre el 6a+. Hem enllaçat: Ll1 + Ll 2, Ll4 + Ll5, aquí mola fer una miqueta d'ensamble i anar a fer la reunió al primer espit de la sisena tirada per poder fer Ll6+Ll7, Ll11+ Ll12, Ll14+Ll15. Anàvem amb corda simple i alguna cinta llarga.
-Descèns: Evident cap a la dreta, descendim a un primer coll pel que no hem de baixar, ho farem pel segon on hi ha fites que ens menen cap a la dreta. Baixem a peu de paret ( passem per la base de la S.F. si volem tornar a la base de la P.M. ens haurem de desviar una miqueta ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada