dijous, 13 de desembre del 2012

Integral de Rúbies.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: 
 http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_rubies.html
-Material: Semàfor d'Aliens, joc de Camalots fins al 3 i joc de tascons. El del 4 el vàrem possar en alguns llocs peró no protegeix cap passatge clau i deu ser totalment prescindible.
-Aproximació: Tal i com marca la ressenya d'en Luichy, afegir-hi que hi ha algunes fites i traça. A peu de via hi veiem un cordino vermell llaçat en una alzina.


-Via: Segons el company només val la pena 1/3 de la via. A mi m'han semblat bones les següents tirades: 3,6,12,13 i 14; regulars: 5,10,11,16 i 17 i la resta rostolls. La roca variable de molt dolenta a execel.lent. A la primera tirada hi ha un díedre que te un pas una miqueta exposat, potser amb un clau el tema quedaria més segur. Hem enllaçat les dues primeres tirades. Al llarg 4 no ho hem vist clar i l'hem esquivat, ara mirant a internet el blog d'en comepiedrasvoladores estar clar quin era el díedre. La R11 que al croquis marca desquipada està montada amb dos espits.Dificultat obligada V+/A1.

-Altres piades: La de Los Caracoles Majaras.


-Descens: Evident. Del final de la via carenar a la dreta fins asolir la Portella Blanca, aquí baixem a Rúbies per un camí molt fressat.
 

6 comentaris:

  1. no se si és un terç de via el que està be, la qüestió és que la part de dalt és la que val més la pena, almenys la roca és bona, a la part de baix potser trobes algun llarg maco però la roca no acompanya gaire....per mi en tot cas la via val la pena, en un lloc tranquil i assoleiat.

    ResponElimina
  2. Manel!, em pensava que el que havies dit de la via era això de que el que valia la pena de la via era 1/3. En tot cas amb el teu comentari ja queda matisada la teva opinió i sinó ho canvies tu mateix.
    Ja tinc a punt la piada de la Serra d'Or, a punt per rajar,jajajaja...

    Bon cap de setmana!, ja parlem per algun Vietnam,jajaja....

    ResponElimina
  3. Marc, vau anar a la Serra d'Or de les Garrigoses? Aquesta també era bastant callo. No en vam parlar?

    ResponElimina
  4. Ei Albert!, em recomanes algún callo més per allà?jajaja..., els llargs d'esperó eren molt guapos i la xemeneia si no fos tant trencada també. El més important la ràtio metres/hores d'activitat és alt, que fent-se fosc a les 5.30 és important. A en Manel el tema em sembla que no l'hi va "interessar" gaire, ai si haguessim tingut en Ballart allà com als partits de hockey...jajajaja
    Apa gent, ens veiem al següent callo!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ep! ja se que en jordi i tu us n'heu estat fotent de mi cabrons!!!a mi no m'interessen aquests rostolls, el pròxim cop agafo el paraigües!! com va dir un home savi, "pero donde mierdas me traes tio?!"

      Elimina
  5. Jajaja...." no me sueltes esa mierda por la boca "....jajajaja....ja tinc callos apunt per la próxima,
    Bon Nadal, en lliure o sobre pedal,jajajaja....

    ResponElimina