dimecres, 25 de desembre del 2013

La Màquina del Temps.


-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Material: Hem utilitzat un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 2. Si portem un o dos claus curts podrem protegir l'entrada de la via que sinó queda exposada. Nosaltres hi hem posat un parell de tascons petits precaris, potser l'Alien negre hi queda bé.


-Aproximació: La via es veu perfectament des de Rúbies, es veu molt el sostre de l'entrada. Agafem el G.R. que va cap a la Portella Blanca i a l'alçada de la base de la paret prenem una traça a l'esquerra que va per peu de paret. De seguida deixem aquesta traça i en preenem una de menys fressada a la dreta que va cap a la base de la paret. Amb una fàcil grimpadeta ens plantem a peu de via,sota del sostre característic: I picada i bolt de R0.
-Ressenya: La dels aperturistes, MERCI PELS GATS!!!!!!


-Orientació: Sud, una mica Est ja que l'ombra comença a arribar a la paret per la seva banda dreta on hi ha aquesta via.
-Grau Obligat: La segona tirada te alguna apretada obligada que més o menys seria de 6a+ i per trincar el primer bolt hi ha un tram de V+ que a més d'obligat és expossat si no clavem. No se si amb algún clau o gantxo es pot trampejar el tema de la segona tirada.




-Via: Ens va agradar molt, tres plaques ben sostingudes i prou variades separades per un parell de feixes. Bona roca, val la pena fer la darrera tirada. Nosaltres la vàrem combinar amb la bonica David Duaigües.
-Descens: Caminant cap a la dreta trobem la Portella Blanca on hi ha el G.R. que ens retorna a Rúbies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada