dilluns, 20 d’octubre del 2014

Ford Apache al Roc de les dues.


Inici del segon llarg.

-Cordada: Marc Segarra i Busquets.
-Orientació: Sud.
-Aproximació/Accés: Amb aquest material d'en Xavi Grané segur que no us perdeu.


-Material: La via està força equipada amb parabolts ( 8 i 10 ) i algun pont de roca. A la primera tirada hem possat un Alien blau i a la segona hi ha un tram fissurat en que no s'arriba de xapa a xapa, no m'hi vaig fixar massa però tenia pinta a Camalot ( 0.75 al 2 ? ). Doble corda molt recomanable, la via es rapela però crec que costaria molt arribar de R2 a R1, la R1 no està equipada per rapelar i diria que de R2 a terra fa més de 40 metres.

Final del primer llarg.

-Via: Per lo curta que és te bon ambient però si no ens agrada l'Ae i no fem setens crec que farem més Ae que lliure. La roca força sanejada. A combinar amb alguna altre de la paret, al costat mateix n'hi ha una altre del mateix indi i que te pinta de ser d'un estil similar.
-Ressenya: Penjo la de l'aperturista, també posso la de la veïna Territori Indi, per si voleu combinar-la.





-Dificultat obligada: Si anem només amb cintes 6a/A0 si portem el material que comento ( Alien blau i un Camalot ) segurament es trampeja amb V+/A1.
-Descens: Rapels per la mateixa via. Nosaltres hem fet: R4-R2 a seixanta força justos, nosaltres hem guiat la corda però em sembla que no cal. R1- terra amb uns 40/50 metres.

Gaudint una estoneta del lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada