divendres, 23 de desembre del 2016

Statos Quo al Doll.



Ruta d'aventura 100% amb trams de roca discreta,poc equipament fix i alguns trams de vegetació.La via va enllaçant díedres i fissures de diferents mides amb trams de placa intercalats.Suposo que els que siguin més morrofins el primer que he comentat faran que no els hi acabi de fer el pes la via.Fa pinta que no es fa massa la via,si s'anés fent s'aniria sanejant i netejant i la via guanyaria molt.
Cordada: Aniol i Busquets.
Accés: Si venim des de Camarasa just després del cartell de la Fontllonga hi ha una pista a ma esquerra de baixada, la seguim aproximadament un quilómetre i aparquem sota la segona linea elèctrica que trobem,em sembla que amb un tot terreny es pot apurar una mica més.


Aproximació: Hem trigat només mitja hora anant força a la idea.
Orientació: Sud,però el primer llarg a les deu encara estava mig a l'ombra.
Material: Algún tascó i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4 repetint del 0.5 al 2.Dúiem claus però no els hem utilitzat.



Dificultat obligada: 6a.A la penúltima tirada hi ha un flanqueig que segurament no hem encarat per on toca ja que no hem trobat el pont de roca que marca la topo.Com ho hem fet nosaltres jo ho he vist més de 6a que de V+ i totalment obligat pel primer i pel segón de cordada.
Descens: Des de el final de la via ja veiem unes fites que marxen a la dreta, el dia que vàrem fer la Ok Pana les vàrem seguir i ens varen portar al cotxe fent una mica de volta. Aquest cop les hem començat a seguir i quan ens n'hem cansat de fer volta hem anat pel dret en direcció al cotxe. A trams una mica brut però encara. Uns 40'.
Ressenya: Impecable la lanochedelloro.com,gràcies!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada