dilluns, 29 de novembre del 2021

Escenas de un matrimonio a Rúbies.

Una més de la paret,amb una primera i segona tirada especialment mantingudes,bona combinació de plaques amb algun tram fissurat. Després encara s'escala però la cosa ja rostolleja una mica més.

Accés: Des de Vilanova prendre la carretera en direcció al Pas Nou,la que puja a les parets.Passem la Roca dels Arcs i trobem una pista a ma esquerra senyalitzada " Portella Blanca".Aquest trencant es troba abans de l'Hostal Nou i davant d'una granja.Seguirem aquesta pista uns 10 quilometres on aparcarem a ma dreta ( 4 cotxes ).Si es disposa de tot terreny es pot acabar de fer la baixada final fins al coll de la Portella Blanca. 
Aproximació: Des de la Portella Blanca agafarem la canal que baixa cap al poble de Rúbies,seguint el G.R..Baixem fins que som a l'alçada de la base de la paret ( 5') i aquí agafarem un corriol que ressegueix la base de l'espedat.La via arrenca uns deu metres a l'esquerra de l'evident llastra-bavaresa de La Guineu lliure.

Horaris: Aproximació 15',via 2 hores i retorn al cotxe 10'.

Material: Algún tascó petit,un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 2 i unes 14 cintes exprés.

Grau obligat: V+,molt concentrat a l'arribada a la segona reunió on hi ha un tram ben finot i a priori difícil d'escaquejar.

Orientació: Sud,diria que te sol a partir de les 10.
Descens: La via acaba a escasos metres del camí de l'aproximació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada