dimecres, 10 de novembre del 2010

Puigmal al Cavall Bernat.

Aquesta és una d'aquelles vies ( com tantes altres ) a les que hi vaig entrar amb més por que respecte i com en tantes altres,al final no n'hi havia per tant....aquí va la piada del CAC de l'Octubre del 2007 i la resposta de la Raquel...

"Puigmal del Cavall.

Bones gent!.Ahir diumenge vàrem anar a fer la Puigmal al Cavall Bernat.Tots dos teniem la via mitificada i tot i que ens va costar(a mi més que a la Raquel) vàrem veure que no n'hi havia per tant.Ens va ser molt útil en aquest aspecte,així com per indicacions referents al material emplaçat a la ruta,la píada de l'Edu de Solsona al Ressenya.net.L'aproximació és evident,pujar per la Canal del Cavall i flanquejar a la dreta cap a la canal herbosa que inicia la Puigmal.Nosaltres vàrem anar grimpant desencordats uns 30 metres fins a trobar una repiseta arbrada on ens encordem i fem una trentena més de metres fins a la R1.A la píada de l'Edu del Ressenya hi afegim que nosaltres hem passat amb un joc de friends fins al 3,amb l'1 repetit,els aliens i els tascons.Cap plaqueta recuperable.Les reunions estan amb parabolts i equipades per rapel.lar,llevat de la primera.Al primer llarg hem trobat dos claus en comptes de tres i a l'útlim llarg de lliure abans de trobar els Aes el clau no cal "collar-lo"(no belluga) sinó que cal enfilar-lo amb un cordino perquè no hi entra el mosquetó.La roca ens ha semblat acceptable(no,Raquel?).En general la via es va fent,amb una mica de paciència per anar-se assegurant i ja està.
Animar-vos a anar-la a fer que la via no te més tel.la que d'altres de ben clàssiques de la cara Nord que es fan més sovint per que ténen menys fama de temibles.
Raquel segur que hi pots afegir més coses,de veritat que no se que més dir...ah!que hi havien uns a la Grau Tarragó liant un pollo del 15.
Apa!!!!    ".

Resposta de la Raquel:

" Ei Marc!! I tant que hi inclouria més coses... je, je... i la gustera que ens va quedar després de fer la via? Je, je... això va ser el millor del dia!! Quina passada de via!!
Jo no sé pas si és de la mateixa dificultat que d'altres de clàssiques de la Nord, doncs de moment no n'he fet cap amb llargs de 30m de V+ amb sols dos claus... je, je... però m'ha encantat!! I quan més mitifiques una via, més desitg tens per fer-la... i més felicitat sents quan la realitzes!!! I la Puigmal ha estat un bon exemple!!
Jo he fet la meva piada moooolt més detallada al meu bloc, amb fotos incloses. Si ho necessiteu, no dubteu en entrarhttp://rakclimb.blogspot.com/.
I bones escalades a tothom!!! "


                                    cinquena tirada: " via tope classica !"
                                                 
                                             sisè llarg...foto Picaziana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada