dimecres, 15 de desembre del 2010

Las 100 mejores escaladas de Levante.


Una de freda i una de calenta...si l'anterior llibre que comentava a mi em semblaria un model alhora de fer ressenyes el que comento ara em sembla un llibre bastant fluix. Per començar una cosa bona, crec que la tria deu estar ben feta, tot i que jo només n'he fet 14 i no tinc llavors massa criteri per opinar. El gran handicap d'aquesta guia és justament el més important d'un llibre de ressenyes: els croquis de les vies. Francament els trobo molt mal fets. No em foteria en algunes vies que he fet, tipus Hadas,Los Gómez o Entorns. Si que és veritat que desrprés es donen explicacions al text que poden ajudar a seguir l'itinerari peró no és el mateix.
 D'altra banda està ple de fotografies ( guapes) amb els coleguilles fent posturetes,que són molt boniques peró poc útils. Ah! i hi ha també la ressenya d'un parell de totxos de 8a.També un error d'impremta a la pàgina 179 on no hi surt la ressenya del Gran díedre i Cracks in the sky. El llibre no està escrit en català que és la llengua de València.
En resum,si ara ho sapigues me'n vaig a la llibreria i miro les vies que surten de cada lloc i després em miro les ressenyes a lanochedelloro.com. No me'l tornaria a comprar.
Fitxa:
- Títol: Las 100 mejores escaladas de Levante.
-Autor: Manolo Pomares.
-Editorial: Barrabes.
-Preu: Al voltant dels 20 €.
-Edició: Primera edició Juny 2007.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada