diumenge, 6 de gener del 2013

Mal Tabaco a la Cova del Tabac.




-Cordada: Contxa, Manel i Busquets.
-Ressenya: http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_montroig.html#




-Aproximació i accés: Perfectament explicat a la ressenya. Només afegir que al començament del camí, al Pantà de Camarassa, hi ha un rètol que indica Cova del Tabac. El camí està marcat amb senyals de pintura vermells, és molt guapo i al final hi ha uns trams de cadenes i graons. El díedre és evident i hi havia un clau a dos metres del terra ben visible i que no marca el croquis.
-Material: Tascons, semàfor d'Aliens i joc de Camalots fins al 3.




-Via: Guapa via!, s'ens ha fet curta. En acabar voliem fer la Wins Tak Rut peró ens ha fet por de llepar amb la boira i ho hem deixat estar. Lloc tranquil. Cara Est, cap a la 1 el tema començava a estar a l'ombra. Variada per lo curta que és. Bona roca amb trams on cal vigilar un xic més i trams un pèl herbosos o amb líquens, peró res que desmereixi l'escalada. Ens ha semblat que la via és sostinguda, per contra del que diu en Luichy. He llegit al boc d'en Restauratacks que el tram que vàren trobar més conflictiu va ser la sortida de R2, nosaltres tampoc vàrem veure el clau fins que no hi vàrem ser a sobre i vàrem assegurar el pas amb un Alien verd ( va quedar a caldo perquè ens hi vàrem penjar ). Grau obligat V+.




-Descèns: Per baixar hem fet dos ràpels per la mateixa via. Les reunions estan equipades amb espits del 8 en bon estat. R3-R1 ( 50-55 metres, caminar una miqueta per la feixa ) i R1-terra amb uns 20 metres. La R3 te cadena amb maillon i R1 unes bagues en bon estat peró que aviat necessitaran recanvi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada