dimecres, 3 d’abril del 2013

Pirates.



-Cordada: Txus, Raquel, Nissen i Busquets.
-Material: Semàfor d'Aliens, joc de tascons i Camalots fins al número 3. Pot anar bé repetir alguna peça tipus Camalot de l'1 o del 2, sobretot si no fem la reunió de la boveda.





-Ressenya: Com que la que dúiem no era prou detallada per uns cafres com nosaltres n'hem fet una. La ressenya comença a la R3 de la Valencians després del díedre patinós de V+.




-Aproximació: La via comença per la Valencians que és una de les més repitdes del Penyal, per tant no tindrem massa problema per trobar el peu de via. Mireu la piada de Polvos Mágicos.




-Via: A nosaltres ens ha agradat molt, díedres verticals i atlètics amb molt bon ambient, previ peatge de les pulimentes de la Valencians. Ens hem encigalat una miqueta força en el primer llarg de la via com he intentat reflexar en el croquis, suposo que la via deu anar pel díedre i no fa la U que vàrem fer. Per on vàrem passar nosaltres era molt herbós. Si a nosaltres ens va agradar tot i passar per la selva que vàrem creuar a la primera tirada de la via imagino que anant recte pel díedre la cosa encara guanya més.



Suposo que la via es deu poder trampejar amb V/A1, tingueu en compte que la via es troba pràcticament neta llevat d'alguns ponts de roca i un parell o tres de parabolts de Los Miserables que podrem aprofitar. En alguna piada he llegit que la roca no és massa bona, a nosaltres ens va semblar que si que era bona la roca.



-Descens: Evident pel Passeig Ecológic, baixem al vessant oposat a la dreta i l'enganxem. El seguim fins a retornar a Calp.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada