divendres, 9 de gener del 2015

Maxurquera Sector Fundició.



Estratègic sector situat ben a prop de l'autopista, bastant concorregut amb les vies per sota el 6b una miqueta pul.lides. Vies de placa a l'esquerra i les de la dreta amb un desplom a l'inci, amb alguna xorrera i després plaqueres. A nosaltres ens ha agradat!.



Panjo aquestes ressenyes de Enlavertical que estan molt bé, gràcies!. L'equipament és a base de parabolts i químics en algunes vies. L' Accés es fa des de Gandia, on agafem la carrtera que porta a Bartx ( deixar la N-334 passats els tunels ). Seguim aquesta carrtera uns tres quilómetres surt un camí asfaltat a la dreta en uns camps de tarongers. Aquest camí ens deixarà a la base de la paret.

1 comentari:

  1. L'altre dia hi vàrem tornar amb en Manel i molaria afegir coses a l'accés:
    Venint del N per l'AP7 sortida Gandia,sense entrar al poble seguir indicacions Gandia N i port fins que trobem un cartell a la dreta que indica la N232 cap Alacant.Prenem aquesta crta. fins que trobem trencant senyalitzat direcció a Bartx.Seguim aquesta crta.,passem sota d'un pont i una urbanització.desp. petita crta dreta amb indicació Camí de Tomba.

    ResponElimina