divendres, 9 d’octubre del 2015

Via Eden Rock a la Pared de Moda.Hoces de Vegacervera.



Plaques tota l'estona però ben variades:aderència, atlètiques, fisurades, canaleres...Bon ambient i millor roca,no està pul.lida tot i ser de les clàssiques de las Hoces. És curta i es pot combinar amb la seva veïna més exigent Delfín Negro.

-Accés:
-Aproximació: Primera paret de l'engorjat a ma Esquerra venint de ????. Hi ha un corriol que puja a la base de la paret des de la carretera. Nosaltres hem assegurat des d'una bona amb un arbre a la vertical del´díedre d'entrada. Primera role opcional amb dos espits crec recordar.
-Orientació: Est ombra a partir de les tres.


-Material: Si es va sobrat de grau segurament es pugui fer amb cintes i prou. Nosaltres hem hagut de desplegar tots els nostres recursos per trampejar les plaques i hem fet servir: tascons ( B.D.:4,5,6 i 7), un joc de friends de l'Alien verd al Camalot del 2 i vagues fines per ponts de roca.
-Dificultat obligada: V+/A1.


-Descens: Nosaltres hem rapelat amb dobles de 60, parlo de memoria però crec que es podía rapelar amb simple. R4-R3 i R3-terra. Compte amb aquest darrer ràpel ja que fa seixanta metres justos i cal anar amb tendencia a la dreta ( mirant a la paret ) per arribar a on la paret és més baixa, a l'alçada d'un nínxol on comença una altre via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada