dilluns, 1 de maig del 2017

Via del Jaumet.



Està prou bé,te trams interessants alternats de feixes.Tots els llargs ténen algún passet de manera que l'escalada acaba siguent prou entretinguda.La roca bona o sanejada.Hem enllaçat les quatre darreres tirades en dues.L'equipament és divers en quant a tipologia i quantitat.Hi ha bolts del 10,del 8 i un parell de claus.A la part de baix hi ha molt de ferro i a dalt cal montar un parell de reunionsR5 iR6.La últma te un pont de roca.R5 l'hem montat amb un tascó BD del 6 i l'Alien verd
Accés: Un cop passat el poble de Camarasa direcció Tremp creuem el Segre i trobem dues esplanades a ma dreta on aparcar. Nosaltres aquest cop hem aparcat a la segona, ja que la via queda cap al final de la paret.
Aproximació: Seguim per la carretera en direcció a Tremp i la creuem. A l'alçada d'un petit torrent pujem pel vessant. Hi ha una traça força bona que acaba anant a peu de via. Parabolts visibles en un díedre damunt d'una sabina i hi ha una S amb una fletxa picada.
Horari:2 hores.
Oreientació:Podria ser S.E.
Material:  Nosaltres hem possat un tascó Black Diamond 6 i un  joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 2. Crec que a les ressenyes marca portar el del 3 i potser vagin bé els tascons per trampejar l'últim 6a+.
Grau obligat: V+/A1.
Descens: Nosaltres hem enllaat amb el Díedre de l'Amistat,però si es vol baixar crec que s'ha d'anar a l'esquerra per enganxar el ràpel.
Ressenya: Del blog d'en Joan Asín.Merçi!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada