dimecres, 6 de setembre del 2017

L'últim Futter a la Codolosa.



No està malament una primera tirada prou mantinguda i una segona més senzilla però amb una roca de primera. En aquesta segona tirada ( IV ) m'ha semblat que les assegurançes allunyen prou com per que algun novell no s'hi fiqui de primer. El díedre del primer llarg te unes formacions calcàries ben xules. Nosaltres hem fet reunió al mig però segurament gestionant bé els xapatges podrem fer la via en una sola tirada.
Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent per un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desapareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça més directa però està molt bruta .La via queda a l'esquerra de tot de la paret, després d'haver passat un esperó. Hi ha una R0 una mica amunt en una arnella però és més cómode equipar-se i asegurar a peu pla.
Orientació: Sud.
Horari: Amb una hora es pot deixar enllestida amb ràpel inclós.
Material: Nosaltres només hem fet servir deu cintes exprés. El primer parabolt queda una mica alt i abans hi ha una bona fissura on entra algún friend mitjà/petit ( 0.5-1?).
Grau obligat: V/A0.
Descens: Un sol ràpel de 60 metres fraccionable. Crec recordar que la segona role eren dos bolts amb anella vinculats amb un cordino per no risar la corda, preveure algun recanvi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada