divendres, 5 de gener del 2018

Via Primavera a la Falconera.


La combinació de bon ambient des del primer metre,varietat de passatges,llargs entretinguts i paissatge relaxat fan d'aquesta via una suculent proposta.Una altre cosa que ens ha molat és que no hi ha cap llarg de tràmit.


Accés: La Morera de Montsant,a 10' de Cornudella de Montsant.Cal estacionar a la part alta del poble just sota una antena.


Aproximació:La via és perfectament visible tant des de l'aparcament com durant tota l'aproximació,a més els camins que porten als graus estan perfectament retolats.
Des de la Morera prendre el camí que mena al Grau d'en Carrasclet,a la dreta.Al cap d'uns 15' arribarem a una cruïlla on deixarem el camí que ens duria al Grau d'en Carrasclet i girarem a l'esquerra seguint el camí que condueix al Grau dels Barrots.Seguirem aquest camí uns 5' fins a trobar un petit avenc/forat sorrenc.Aquí deixem el camí i agafem corriol a l'esquerra per sota unes parets.La feixa de sota la via te un accés per l'esquerra.Iniçi en una característica entosta amb fissura diagonal de dreta a esquerra.

Orientació: Sud.
Restriccions a l'escalada: Crec que n'hi ha però ignoro les dates exactes.
Material: Nosaltres hem fet servir un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot #2,16 cintes exprés,un ganxo ample i un estrep.Recanvis de cordinos per la segona tirada.
Grau obligat: V+/A1.

Descens: Del final de la via baixar per un bon camí senyalitzat a l'esquerra cap el Grau d'Agnet superat el qual arribem a La Morera en uns 40' des del cim.
Ressenyes: Parce i Joan Asín.Gràcies!.




2 comentaris:

  1. Al tanto. No sé de quan és l'ascensió, però a la Falconera del Montsant està totalment prohibit escalar de l'1 de gener al 14 de juliol.

    ResponElimina
  2. Hola,
    Si no em falla la memória hi vam ser a principis de Desembre.
    Moltes gràcies per la informació.
    Salut i ocellets!.

    ResponElimina