dilluns, 2 de març del 2020

Ressenyes de Puigsobirà Central.



Aquest sector compta amb nou de vies equipades amb químics menys una que te bolts.Com a tot el Moianès es tracta de recorreguts curts i concentrats,molts d'ells a bloc.Si voleu fer pila proveu la Kiki de Friki ( 6b+/c ) que és la número 7 del meu recull.
Si ens en acabem del sector amb un moment estem a Puig Sobirà Esquerra,recomanable tornar a baixar un tram i no intentar-ho pel peu de paret.
La caixa de les abelles pot estar activa,compte especialment els dies de calor.

Diria que l'orientació és Sud Oest amb sol des d'allà la una fins a la posta.
L'accés és el mateix que la Falsia però seguint un troç més la pista.
El més senzill si és la nostre primera visita al sector és el següent: 
Aneu al cementiri de Moià ( costat del pavelló ) davant del cementiri veureu dues pistes en forma de Y,preneu la de l'esquerra amb un cartell de Vall de Marfà.Seguiu aquesta pista de baixada fins que va a parar a una nova pista que seguirem a la dreta 1.1 km.passant pel sector de la Falsia. Fins que veurem el sector a la nostra dreta. Més que aparcaments el que trobarem són apartadors a ma esquerra més o menys a l'altura d'una linea elèctrica i a sota d'un pi.
L'aproximació esta fitada i en poc més de 5' ens plantarem a peu de via,a la dreta de la pista.Anem pujant pel vessant passant al costat de dos grans pins,quan arribem a l'últim pi sota de les parets és el moment d'anar cap a la dreta,a l'esquerra aniriem a Puig Sobirà Esquerra.
Tant el peu de via com l'aproximació estan prou embardissats com per que no sigui el millor sector per anar amb canalles.
 Noms de les vies:
1) Febre Conillera V+
2) Botala 6a+
3) Enxufa-la 6b
4) Fadrinet V+
5) Mal de Morros 6a
6)?6a
7) Kikis de Frikis 6c
8) Copacabana 6b+
9) Ipanema 6b

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada