dimarts, 28 de maig del 2013

Diverses d'en Juan Gutíerrez a la Formiguera.






Per A o per B hem acabat sucumbint diverses vegades als encants de Sant Llors, aquesta escola que queda a 300 quilometres de casa i on anem a fer vies de menys de 100 metres...més asfalt que roca!!!!.
Quatre vies que hem anat fent a la Formiguera del mateix aperturista, totes amb la mateixa tònica: equipades per no passar gens de por i molt arreglades pel tema roca...merci!!!. A totes si no em falla la memòria es passava amb V/V+ obligat. Sempre hem baixat caminant però si volem enllaçar amb altres vies em sembla que es poden rapelar. Orientació Sud, diria que les de més a la dreta es queden abans a l'ombra, allò de les 6 de la tarda.

1) Cabras Locas i Miguel Àngel Garcia: 

Amb en Berta baixant de La Serp de dos caps .No vàrem fer les dues sinó una combinació: Ll1 de M.A.G. i llavors en comptes de flanquejar a la dreta i acabar per la mateixa via vàrem sortir rectes per la C.L.
L'altre dia hi vàrem tornar amb en Salip i vàrem fer la jugada a l'inversa.
























2)Las 50 del Guti: 

Amb en Roger Canals baixant de la Via Pol a la Paret de l'Ós. Enllacem la segona tirada amb la caminada del tercer llarg, la R2 semblava molt incòmode, si ho feu així porteu doble corda i algunes cintes llargues.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada