dimecres, 14 de maig del 2014

Correr es de cobardes i No hase falta disir nada mas.


-Cordada: Berta i Busquets.
-Ressenyes: Les dues estan a lanochedelloro.com, penjo la de No hase...


-Accés i Aproximació: Molt ben explicat a la webb d'en Luichy. Afegir que a l'aprox. que el que hem nosaltres ha sigut baixar fins a trobar una tartera i seguir per aquesta tartera fins a peu de paret. Grimpem un petit sócol per un díedre fàcil (II-III). La Correr... queda més a l'esquerra i la primera xapa és un espit, es veu la fissura diagonal de la segona tirada. La No hase... està més a la dreta, hi ha una sageta picada a la base i es veuen els espits del primer llarg.
-Material: Per la Correr... hem fet servir un joc de tascons i friends des de l'Alien verd al Camalot 0.75. Per la No hase... el mateix però afegim-hi un Camalot de l'1.


-Orientació: Deu ser S, però nosaltres hem començat per la Correr... i ha estat a l'ombra fins a quarts de dotze, la xemeneia una estona més.
-Correr...: El segon llarg és ben parit i sostingut, el tercer i el quart són ressalts i el primer te mala roca. Sortint de R2 ens ha semblat que hi ha un tram de V/V+ difícil de protegir ( Alien blau no gaire bo ? ) Ens ha semblat que obliga més a 6a/A1 que al V+/A1 d'en Luichy, potser és que no dominem massa l'artifo.


-No hase falta...: Aquesta ens ha agradat més, llàstima de la feixa. Variada i amb roca bastant bona, a part de la famosa xemeneia les plaques de les dues primeres tirades ens han agradat molt. El llarg més obligat segurament sigui el primer, ho hem vist més de 6a que de V+ i un xic difícil de trampejar. Hem enllaçat els llargs 2 i 3. Cal reforçar R2,R3 i R4. La R2 ens la hem saltat, la R3 no l'hem reforçat i a la R3 hi hem posat un Camalot 0.75. La roca està força sanejada però cal anar amb compte amb algun bloc.
-Descens: Carenar a la dreta i en pocs minuts tornem a ser al Coll d'Ares.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada