dilluns, 19 de maig del 2014

Edu Roche al Mallo la Mora de Peña Rueba.

La via escala plaques tombades amb algún mur un xic més dret.

-Cordada: Berta, Txus i Busquets.
-Accés: Carretera d'Ayerbe a Murillo de Gállego. Pujant des de Huesca, passem el trencall de Riglos i una miqueta abans d'arribar a Murillo de Gállego hem d'agafar a ma esquerra la carretera que puja al poble d'Agüero. Just passada la fita quilomètrica de dos quilometres trobem una pista a ma esquerra. L'hem de seguir aproximadament 1.4 quilomentres, deixant tres pistes a la dreta. Hem d'agafar la que fa quatre a la dreta, en un camp d'Ametllers, amb un cartell que indica que si anem rectes aniriem a Agüero. Seguim la pista, creuem un torrent sec i aparquem a ma dreta.

Inconfusible peu de via.

-Aproximació: Agafem ua pista a l'esquerra i després un altre camí a l'esquerra que ens porta a peu de paret. La seguim cap a la dreta, es veuen les xapes que són bolts grocs i una picada que diu Edu.
-Ressenya: lanochedelloro.com
-Orientació: Sud, hem estat a l'ombra aproximadament fins les 11.

Arribant a R2.

-Material: Una quinzena de cintes exprés. Mola canviar alguna pont de roca!.
-Via: Ens ha agradat molt, és força sostinguda, amb cert ambient i bona roca. L'escalada no és tant atlètica com a la veïna Riglos, per tant pot ser una bona alernativa per quan els braços diuen prou.
Hem enllaçat les tirades: 1+2,3+4 i 5+6. Per enllaçar la vuitena tirada amb alguna altre potser caldria dur alguna cinta més, la setena role és incómode. No hem fet la desena tirada
-Dificultat obligada: V+/A0.

Aproximant a la paret.

-Descens: Nosaltres hem rapelat i hem anat molt bé, diria que les reunions estan estratègicament situades a tal efecte, no cal guiar les cordes a cap ràpel. Anàvem amb doble corda de 60, diria que amb simple també es deu poder baixar. Hem fet: R9-R8,R8-R6,R6-R4,R4-R2 i R2-terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada