dilluns, 12 de juny del 2017

Chani a la Falconera.



La clàssica de la paret!.Reçentment s'ha reequipat amb parabolts inox,incloent algunes variants més difícils. L'escalada en si no m'ha semblat espectacular però entre l'avenc de l'aproximació i el mar sota els peus ens olvidem de la feixa i de la fressa del tren.


Accés: des de Barcelona es fa per l'autovia de Castelldefels en direcció Sitges i Castelldefels. La deixem a la sortida 42 amb la indicació "Port Ginesta". Seguim paral.les a l'autovia en direcció Sitges. De seguida arribem a una rotonda i fem esquerra/dreta per agafar la carretera dels revolts del Garraf que si no m'equivoco va en direcció Sitges. Seguim aquesta carretera que crec que és la C-246,passem el poble de Garraf i després d'un marcat revolt a la dreta aparquem en un mirador que queda a ma esquerra. Aquest mirador està situat més o menys uns 400 metres després del km.27 i per entrar-hi és recomanable seguir la carretera un quilómetre més fins que trobem una bona entrada a la dreta per fer el canvi de sentit.L'aparcament te vidres trencats a terra, pinta a que roben: no deixeu res als cotxes!!!!. 
Aproximació: Cal baixar caminant una mica cap al collet que ens separa de la Falconera, i pujar buscant una fita a la dreta, que ens porta cap un altre caminet que en pocs metres ens porta  a un pi on tenim instal·lació del primer rapel(20m).Aquest rapel ens deixa en una feixeta on tenim un nou rapel(45m) fins al final de la cova, en una platjeta sobre el mar.
Material: Si es va suelto suposo que es pot fer amb un joc de tascons.Nosaltres hem posat algún fissurer i un joc de friends des de l'Alien vermell al Camalot del 2. Amb el reequipament crec que només hem hagut de reforçar la R2.


Orientació: Podria ser sudest,hi vàrem ser una tarda que feia núbol.
Grau obligat: V+,millor no anar just de grau ja que una retirada pot ser complexe.
Horari: A nosaltres s'ens en va anar de les mans però col.legues ràpids l'han fet en una hora i mitja sense coneixer-la.
Descens: Des del final de la via només cal seguir la carena a l'esquerra i en cinc minuts mal contats tornem a ser al mirador on hem aparcat.
Descens: Del final de la via carenar a l'esquerra i en cinc minuts tornem a estar a l'aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada