divendres, 15 de març del 2019

Via Ania Kostecka a la Cantera Sud.


Te trams guapos d'escalar però la via fa poc que ha estat equipada i la roca encara ens pot donar algun esglai.D'altra banda va molt atapaïda entre les lineas veïnes i pot ser que la trobem un pèl forçada.Al primer llarg si l'escalem en lliure convé anar molt a la dreta,de manera que no podrem xapar el darrer bolt i a la última tirada hi ha un parabolt totalment ilógic,convé voregar-lo per l'esquerra.


Accés: Cal aparcar al port del poble del Garraf,al final de
 tot a les envistes de la paret hi ha un descampat i una zona blava on no hem pagat cap de les moltes tardes d'entresetmana que hem escalat a la paret. L'aparcament sembla segur,si més no no hi havia vidres al terra.
Aproximació: Creuem un descampat per un bon camí amb el mar i el port a l'esquerra.Arribats a peu de paret pujem a la dreta per terreny una mica incómode. Bolts visibles ( platejats i de moment sense rovell), a l'esquerra veurem els espits rovellats de la Via de la Bavaresa.i la seva bavaresa característica.
Orientació: Sud est.
Grau obligat: 6a/A1
Material: 8 cintes exprés,Alien vermell ( L2,dur quelcom més? ) i Alien negre ( L3 ).
Descens: Podem sortir crestejant a la dreta ( 20') o be rapelar amb dos ràpels de 40:De R3 a una feixa amb un passamà i d'aquí a terra.Les instal.lacions rubinades però amb moltes expansions ( spits i bolts ).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada