dilluns, 5 d’agost del 2024

Via Marc al Dispensari.



Bona proposta esportiva de la factoria Guti: netejada,arreglada i amb prou xapes per apurar sense prendre mal enlloc.Si no escalfem en 7a rabiosos o no volem tirar d'Ae millor escalfar abans en alguna altre banda.
L'hem fet en dues tirades,comunicació difícil degut al soroll de la presa.



Accés: Aparcament a l'entrada de la carretera què va a la Presa de Camarasa, sortint del poble en direcció Tremp a ma dreta just abans d'un pont. En dies festius caldrà preveure una alternativa a aquest punt d'estacionament ja que s'omple ràpid.
Aproximació: Creuem la tanca i anem avançant per la carretera riu amunt. Una mica abans de l'embassament i la passarel·la.la metàl.lica veurem a ma dreta un corriol que puja directe a la base del Puro en un parell de minuts i amb un inici molt dret.Situats en aquest punt flanquegem cap a l'esquerra per terreny prou estassat. L'inici queda just a la dreta del gronxador d'inici de la Wally.Aquí sota penjo una foto d'en Joan Asín a la primera tirada:



Orientació: Oest,sol a partir de les 4.
Grau obligat: V+/A0.
Horaris: Aproximació 20',fer la via i rapelar-la 1'5 hores. Vint minuts més per tornar al cotxe.
Material: Amb unes setze cintes exprés n'hem fet prou per fer-la en dues tirades. Al primer llarg hem recuperat alguna cinta als punts on hi arribàvem i no ens ha calgut saltarnose'n cap.
Horaris: Aproximació 20 minuts,via i rapelar-la 1 hora i mitja. De peu de via al cotxe 20 minuts.
Descens: Amb dos ràpels per la mateixa via. Totes les roles tenen anella.
Ressenyes: D'en Luichy i una foto d'en Joan Asín a la primera tirada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada