dimecres, 12 d’octubre del 2011

El camí de l'alzina, Miranda del Pas dels Francesos

Cordada: Pau i Teo
Ressenya: La del Resenya.net
Aproximació: Des del monestir pujem les escales direcció St. Benet i al passar un pont de fusta ens apropem a la paret a mà dreta(10'). Es veuen els parabolts del primer llarg.
Material: Via equipada.
Via: Comença per un llarg de 6a o bé per una canal desequipada de IV a la dreta. Si comencem pel llarg de 6a es poden empalmar els 2 primers llargs amb cordes de 60m. 40m de caminada per situar-se devant d'una placa que surt una mica cap a la dreta i aquí comencen els 3 llargs q més ens han agradat de la via amb un últim llarg bastant guapo de V grau. Es una bona via per estalviar-se les escales fins al refugi.
Descens: Seguim el cami que surt a sobre de la via cap a l'esquerra i baixem per les escales i el pas dels francesos fins al monestir.

1 comentari:

  1. la canal del primer llarg, a la dreta del 6a, té un parell de seguros, que són suficients tot i que es pot posar algu més.No és que sigui un llarg gaire maco, però et permet pujar fins la primera reunió sense gaires problemes. El llarg de 6a a vegades et pot agafar en fred i complicar-te una mica, i la canal doncs és molt més senzilla.cadascú que pugi per on més li agradi...

    ResponElimina