divendres, 7 d’octubre del 2011

Sabina Wall i normal de les Formigues

-Cordada:Jordi i Manel.
-Ressenya: La que es pot trobar al bar de Sant LLorenç.
-Material: cintes express.
-Aproximació: Aparquem al parking que hi ha a l'entrada de Sant LLorenç venint de Camarassa, just sota el cilindre i al costat d'un restaurant.Des d'aquí surt un cami queal cap de 100 mts passa una riera cap a la dreta, puja a la via del tren que travessa i segueix per sota de la paret de les formigues fins al peu de la via normal, en una placa tumbada de III. La Sabina Wall começa a la l'esquerra d'aquesta placa que va com un esperò arrodonit.
-Les vies:- la normal són 3 llargs que es poden fer en 2.un de III i després 2 de IV, anant a sortir per un tros de paret que fa com una canaló gros i dret (mala explicació hem sembla). Aquesta via té una variant que val més la pena: des dela 2ona reunió tirar cap a l'esquerra i anar a passar per un sostret molt més maco i ben assegurat (V+).
-La sabina Wall també són tres llargs (III,V i V), nosaltres la vam fer també en 2 tirades, el segon llarg queda més guapo i disfrutón:és un mur no molt vertical que es va redreçant fins el final.
-Descens:des de l'última reunió de la normal en 2 rapels, o per la sabina Wall en un de 55mts.Per la part de dalt de la paret es pot caminar sense problemes i el final de les dues vies està a 10 mts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada