dimecres, 5 d’octubre del 2011

La Broma de Satan.





Via la Broma de Satan al Mirador dels Ermitans, a la zona del Monestir de Montserrat.

-Cordada: Teo i Busquets.
-Ressenya: Lanochedelloro.com,va molt bé la guia d'en Luichy de la cara Nord per ubicar la via.
-Aproximació: Nosaltres hem entrat per les dues primeres tirades del Camí de l'Alsina. Per fer-ho així és tant fàcil com anar al Monestir i agafar les escales dels Pobres fins a un pont de fusta,just passat el pont baixem al torrent,la via comença en una placa darrera d'una alzina amb  forma de v.
-Material: Cintes exprés. Si unim les dues primeres tirades del Camí de l'Alsina ens en caldran unes 13,sino crec que amb 9 ja fas.
-Via: De les que hem fet per la zona ( Colorantes,Xaxi,Jacint Aguilar,Area de Servei,Camí ) és la que ens ha agradat menys. Ll1+Ll2,de R2 ens hem liat i hem fet la primera tirada de l'Area de Servei, flanqueijem a la dreta i trobem les xapes de la Broma ,reunió en un arbre,poc recomanable ( 60 metres clavats des de R2 del Camí ). Hem enllaçat les dues darreres tirades fent reunió a la brana ( 60 metres justos). Obligat V-V+,potser el llarg bo era el que ens hem saltat...no és una via espectacular peró te bons trams de placa i com totes les del sector no deixa de ser una alternativa a les escales.
-Descèns: Caminant a l'esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada