dimecres, 31 d’octubre del 2012

Anna Rubio als Esplovins.



-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Ressenya: 

-Material: Nosaltres hem possat un Alien vermell per arribar a xapar el primer bolt de la via. Un Camalot 0.75 i un altre cop l'Alien groc a la cinquena tirada, un Camalot del 2 a la sisena.


-Aproximació: Hem entrat per la primera part de la U.E.S. en quatre tirades ( 3 de llargues, 65-70, ensamble i la darrera curta ). La darrera reunió de la primera part de la U.E.S. hi ha una traça que ja et porta cap a l'inici de l'Anna Rubio, queda just al davant. Anna picat a peu de via i bolts visibles.


-Via: A nosaltres ens ha agradat molt: variada, amb bona roca i amb totes les tirades guapes. M'ha semblat que és com la U.E.S.M.A.P. peró en petit: mateix estil i dificultat similar ( potser l'Anna Rubio ) és un pèl més fàcil. El grau obligat segurament el marquin els primers pasos de la via ( a protegir amb Alien vermell ) i el cinquè llarg: 6a/6a+.


 Hem enllaçat les dues darreres tirades sense massa problemes de fregament, aixó si amb cintes llargues i doble corda. A la penúlitma tirada ens hem quedat amb un clau a les mans...no protegia cap pas difícil, hem intentat posar-lo amb una pedra peró no hem pogut: SI L'APERTURISTA EL VOL RECUPERAR QUE DEIXI UN MISSATGE!!!!.


-Descèns: Del final de la via baixar una miqueta al vessant oposat fins a trobar una traça fitada i amb punts blaus que seguim a l'esquerra fins a trobar el camí de descèns de la ferrada que ens deixarà a l'aparcament de la ferrada, caldrà caminar aproxiamdament un quilometre per la carretera en direcció a Coll de Nargó per trobar l'aparcament d'Esplovins.




4 comentaris:

  1. Ara ja sé perquè vam trobar una miqueta de magnesi el dijous! Estic d'acord amb la vostra opinió sobre la via. A mi em va agradar moltíssim, inclús més que la UESMAP. El grau obligat per mi el marca el llarg de flanqueig on arribar al segon parabolt que no veus té un pas i el flanqueig tot i tenir canto se les porta (però quines fotos al de segon!). Els Vs molt macus, sobretot l'últim. Pedra molt bona.

    ResponElimina
  2. Hola Castigat!, potser que el magnesi fos nostre, crec que ja n'hi havia. Totalment d'acord amb tu sobre la tirada de flanqueig que és la més obligada...per tu quin seria peró aquest grau?. M'en recomanes alguna de la paret?,he fet les clàssiques...tens referències de la Europa?.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola de nou! Doncs no ho sé, amb el meu pare (el company de cordada) vam acordar que devia rondar el 6a+ obligat! No tinc cap referència de la Europa, a Esplovins només hi he fet la EDER, que és maquíssima, la UESMAP i l'Anna Rubio! Salut i bones escalades!

    ResponElimina
  4. Ei!, doncs el grau obligat mes o menys ens va semblar el mateix. A veure si trobo referències de l'Europa o l'anem a fer i penjo la piada, bones escalades!!!!

    ResponElimina