dimecres, 10 d’octubre del 2012

Rampes invertides a la Roca dels arcs

-Cordada: Jordi i Manel.
-Ressenya: ara mateix no sé quina portàvem, hem sembla que era la del ressenya, en tot la via es segueix fàcilment.  http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=180

-Material: cintes exprés pels 4 primers llargs i un petit joc de tascons o friends per als 2 últims llargs. La via està equipada, l'últim llarg és comú amb la Lleida i éstà pelat i el penúltim també està pelat, tot i que aquests dos són fàcils.

- Via: els primers llargs són els millors, tot i que ens ha agradat no és la millor via de Vilanova. Per nosaltres el més difícil de la via són els dos primers seguros, el primer s'arriba a txapar prou bé, però per arribar al segon s'ha de fer una apretada. Menys els dos últims llargs la roca és molt bona, bones plaques "made in Vilanova", els dos llargs de 6a es fan bé, per encadenar s'ha d'apretar un xic però sinó fent A0 es passa.El segon llarg tira un xic a la dreta i després del sostret anem cap a l'esquerra. la reunió està entre una sabina i una alzina hem sembla.
El grau no sé què dir.Per nosaltres els 6a es fan millor que el primer V+, però això del grau ja se sap....
obligat  sobre el V+/6a. Roca polida en alguns passos.

-Aproximació: la típica de la roca dels arcs. Hem de deixar el cotxe a la carretera, baixem al riu i pugem pel camí que passa per sota de la roca dels arcs.La via es troba a l'esquerra de la paret. Quan arribem cap alfinal de la paret pugem fins al peu de via. La nostra comença a l'esquerra de la Lleida, el primer seguro està un xic alt. (20 min)

-Descens: del final de la via tirem per un caminet cap a la dreta , una petita grimpada i ja estem al cim. D'aquí anem cap a l'esquerra per un camí fins al coll, baixem seguint fites fins arribar al camí de pujada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada