dijous, 18 d’octubre del 2012

Camino de Caracoles.




 -Cordada: Berta i Busquets.
-Ressenya: 
 http://lanochedelloro.com/reseespana/aragon_h_montreb.html#
-Aproximacio: L'hem liat i hem cardat una volta de Deu. Hem de seguir el camí de la cadena fins a uns camps. Creuar-los a l'esquerra en direcció a la paret. Al cap d'un moment trobem dues traces fitades: una que va a l'esquerra i una a la dreta. Nosaltres hem seguit la de l'esquerra i se'n n'anava molt a l'esquerra, ens n'hem afartat i hem tirat pel dret cap a peu de via...
-Material: Aliens groc i gris,un tascó i un Camalot del 2.


-Via: La ressenya no enganya, es una via de ressalts. Per tant no te cap ambient, ara be, jo crec que es una via molt ben resolta i que aprofita molt be les possibilitats d'aquest pany de paret. Els llargs tenen trams ben interessants i la roca no es que sigui excel·lent ( en algun tram si que ho es ) però els aperturistes han cardat una molt bona feina de neteja perquè els repetidors la poguem repetir sense passar cap angunia. Obligat V+.
-Descens: Carenem a l'esquerra seguint el P.R., al Pas de St. Miquel trobem un cartell i baixem a la dreta en direcció Estall. Al final de la baixada arribem a uns camps abandonats, just passar una tanca deixem el P.R. i creuem tres o quatre camps a la nostre esquerra. Arribem a una pista abandonada, la creuem i enganxem un torrent que ens deixa a la pista. La seguim a l'esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada