dimecres, 6 de febrer del 2019

Independència al Devesó.


Via de bon combinar amb l'Adéu Espanya a no ser que sigueu constitucionalistes.En tal cas us recomanaria que penseu en Mèxic,Filipines,Guinea,Perú,Bolivia,Colombia i tot un seguit de països que en el seu dia vàren dir adéu a Espanya i que ben aviat voldran tornar a abraçar la gran mare pàtria que és Espanya.Ara que hi penso és estrany que amb lo ben parit que és ser espanyol els de Gibraltar cada cop que els hi demanen si volen ser espanyols diuen que no...potser els hi podrieu enviar els piolins i apallisar-los una mica fins que cantin el yo soy español,español.....
Apa ja està tenia ganes d'encendre els ànims dels que es queixen de que al blog només hi ha lletra i no fotografies.
L'equipament deixa una mica de marge a l'autoprotecció i no resulta potser tant sosa com alguna de les seves veïnes amb xapes a pam.La roca hi és bona.


Orientació: Sud, vàrem tenir sol fins cap allà les cinc.
Accés: Poble de Malnyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a uns camps enfeixats. Pujem una miqueta i travessem els camps cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita. Seguim una estoneta cap a l'est,amb la paret a l'esquerra. Baixem al rec,el creuem i pugem a la paret. Amb la fotografia que penjo podrem ubicar la via des de l'aproximació.Hi ha el nom escrit amb rotulador a la base que acabarà esborrat.
Material: Hem possat l'Alien gris i un Camalot 0.75 al primer llarg.Si es va just de grau entren més coses.
Grau obligat: V+/A0.
Descens: Nosaltres hem fet dos ràpels (30+55,fraccionable) per la veïna Epirimountains.A la carena anar a l'esquerra a buscar

8 comentaris:

  1. Molt bé, només falta el llacet groc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixó tu que vius a Moià,poble quillo.

      Elimina
    2. No sóc pas de Moià més aviat sóc una rata xarnega de Granollers ;)

      Elimina
    3. Ja t'agradaria a tu ser de Moià puto fanga de merda.Segur que has nascut per Sant Gervasio o una merda similar,parles xarnego i vius fora de Catalunya...Això si la caseta al Pirineu.
      Reventa fill de la grandíssima puta!!!!

      Elimina
  2. Ei no ens hem entès si jo sóc aspanyol ( muy aspañol y mucho aspañol ) i lo que vull és fer un referèndum per demostrar a tots els separates que els catalans es senten aspanyols.I quan aconseguim aspanyolitzar Catalunya després fer-ne un a Gibraltar on els aspanyolistes arrasarem,i després a Guinea i després a Filipines i així fins a tornar a tenir l'imperi on mai es pon el sol.
    Primer Catalunya i després el mon.
    Pàtria o mort!!!!

    ResponElimina
  3. Juasssssssssssss!!!!!
    D'aqui a la cesta!!!
    Anda ninyo ves engrasant els camalots del 6 que arriba la primavera.

    ResponElimina
  4. No se pas que m'he fumat!!!!
    Jajajajaja....

    ResponElimina